USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

AK Partili Şamil Tayyar: Rakibimizi 6’lı masa değil mahkeme belirledi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Yüksek Seçim Kurulu üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla açılan davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verildi. İstanbullular, iradesine sahip çıkmak için Saraçhane'de bir araya gelirken, AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar'dan dikkat çekici açıklama geldi.

AK Partili Şamil Tayyar: Rakibimizi 6’lı masa değil mahkeme belirledi
15-12-2022 09:59
15-12-2022 10:05
GAZİANTEP
Google News
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Yüksek Seçim Kurulu üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla açılan davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verildi. İstanbullular, iradesine sahip çıkmak için Saraçhane'de bir araya gelirken, AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar'dan dikkat çekici açıklama geldi. Tayyar, "Muhtemel rakibimizi 6’lı masa değil mahkeme belirledi. İmamoğlu’nun önündeki tüm parti içi bariyerleri yıktı, adaylık yolunu açtı. Siyasetin doğal akışına yön verdi" ifadelerini kullandı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu'na Yüksek Seçim Kurulu üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla açılan davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verildi; karar kesinleşirse İmamoğlu ’siyasi yasak'lı olacak.
AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Şamil Tayyar'dan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezasının ardından sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşım geldi
Şamil Tayyar, "Muhtemel rakibimizi 6’lı masa değil mahkeme belirledi. İmamoğlu’nun önündeki tüm parti içi bariyerleri yıktı, adaylık yolunu açtı. Siyasetin doğal akışına yön verdi. Çöküşteki İmamoğlu’na can simidi oldu. Kılıçdaroğlu ve ekibini ise üzdü" ifadelerini kullandı.
Tayyar, bugün dava öncesi yaptığı açıklamada da "İmamoğlu davası, hukuki yanı bir tarafa, siyasi sonuçlar üretebilecek bir dava. Kaldı ki kararın seçimden önce kesinleşmesi ihtimal dışı. Hal böyleyse, bu davanın seçim sonrasına ertelenmesi daha doğru olur diye düşünüyorum" demişti.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?