USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Adnan Orhan yaptığı çalışmalarla büyük beğeni topluyor

Gaziantep'li ünlü sanatçı Adnan Orhan yaptığı projelerle büyük beğeni topluyor.

Adnan Orhan yaptığı çalışmalarla büyük beğeni topluyor
04-05-2021 02:20
04-05-2021 03:22
Google News
ADNAN ORHAN YENİ SEZON'A MUHTEŞEM ŞEKİLDE HAZIRLANIYOR;
Pandemi sonrası dönemde yeni sezona bomba şekilde hazırlanan Adnan Orhan, hem yeni projeleriyle hem de konser ve sahne çalışmalarıyla dinleyicileriyle buluşacak.

Sanatçı, ülkemizin bu zor günlerini çok kısa sürede atlatacağına, sanat camiasının özlenen günlere geri dönüp tekrar sevenleriyle buluşacağını düşünmekte. Dinleyicileriyle buluşmayı çok özlediğini belirten sanatçı, her zaman destekçim olan dinleyicilerim benim için çok büyük önem arz etmekte, onlara her zaman beğenebilecekleri, Adnan Orhan şarkılarını benimseyecekleri projelerle karşılarında olmaya çalışacağım. Bu vesileyle tüm İslam aleminin ve hemşehrilerimin, dinleyicilerimin Ramazan ayını kutlayarak, yaklaşan Ramazan Bayramınınıda bu vesileyle kutluyor.

Son olarak "Senin Adın Aşk" albümüyle dinleyicilerinin beğenisine sunan, Gaziantep'li sanatçı Adnan Orhan, bir çok yaptığı projeyle büyük beğeni toplamıştı.

Gaziantep'li sanatçı albümünde yer verdiği Yıldız Tilbe'nin sevilen şarkısı "Emi" ile yükselme basamaklarını hızla tırmanmakta.

BYMehmet Music yapım etiketiyle sevenleriyle buluşan Adnan Orhan, ünlü yönetmen Kemal Başbuğ ile şarkıya kendine has yorumuyla seslendirdiği "Emi" parçasının yanı sıra albümde, Dur, Formalite, Senin Adın Aşk, Urfalımısın, Yürü Anca Gidersin parçalarıylada sevenleriyle buluşuyor.

Yapacağı yeni projelerde sanatçıyla yakından ilgilenen ve destekçisi olan BYM Music şirketi sahibi, Mehmet Tosunoğlu'nun desteğinin çok büyük olduğunu belirten sanatçı, 2008 yılında katıldığı Popstar Alaturka yarışmasındaki performansıyla isminden sıkça söz ettirmişti.

MEHMET TOSUNOĞLU YAPIMCILIĞI ÜSTLENİYOR;
Mehmet Tosunoğlunun yapımcılığını üstlendiği, Senin Adın Aşk albümünde müzik direktörlüğünde usta müzisyen, İbrahim Tatlıses'in orkestra şefliğini yürüten Sendur Güzelel ve Namık Taşpınar üstlenmekte.

TOP 200 LİSTESİNDE;
Tüm dijital platformlarda ve müzik marketlerde yerini alan iddalı albüm, iTunes Top 200 listesine bir numaradanda giriş yapmıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?