USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Adıyamanlı milli sporcu olimpiyat yolunda

Adıyamanlı Atletizm Milli Sporcusu Kader Dost, Ukrayna'nın Sumy kentinde 6 Haziran tarihinde yapılacak olan Uluslararası Yürüyüş Yarışmasına katılarak Türkiye'yi temsil edecek.

Adıyamanlı milli sporcu olimpiyat yolunda
05-06-2021 20:36
Google News

Atatürk Stadyumu'nda atletizm sporcularının antrenmanlarına katılan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş ve Spor Hizmetleri Müdürü Zeynel Abidin Deneri, sporcularla tek tek sohbet ederek hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Atletizm sporuna 2010 yılında başlayan Kader Dost'un bugüne kadar ulusal ve uluslararası birçok başarıya imza attığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, “Sporcumuz Ukrayna'da istediğimiz puanı toplamayı başarırsa olimpiyatlara katılmaya hak kazanacak. Bu yüzden ilimiz ve ülkemiz için çok önemli bir müsabakaya katılım sağlayacağız. Adıyaman, milli sporcu yetiştiren bir kent olarak tüm branşlarda önemli başarılara imza atmayı başarıyor. Bizler gençlerimizin daha büyük başarılar elde etmesi için tüm imkanlarımızı seferber ederek tesislerimizden 24 saat yararlanmalarına imkan sağlıyoruz. Bu bağlamda sporcumuz Kader, başarılarımız için önemli örnek teşkil ediyor. Ben sporcumuzu ve antrenörümüzü gösterdikleri başarılardan dolayı kutluyor, Ukrayna'dan hak ettiğimiz başarıyla dönmeleri için çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?