USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

9 FETÖ'cü ile 8 organizatör Yunan adalarına kaçmaya çalışırken yakalandı

Sahil Güvenlik ekipleri FETÖ'cülere aman vermiyor. Muğla'da yasa dışı yollarla Yunan adalarına kaçmaya çalışan, aralarında meslekten ihraç edilen polis ile öğretmenlerin de bulunduğu 9 FETÖ/PDY üyesi ile 8 organizatör şüphelisi yakalandı.

9 FETÖ'cü ile 8 organizatör Yunan adalarına kaçmaya çalışırken yakalandı
04-12-2022 03:08
Google News

Devletten temizlenen FETÖ'cüler yurt dışına kaçmak için her türlü yolu deniyor. Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Fethiye Grup Amirliği ekipleri, FETÖ/PDY üyelerinin Aydın'ın Didim ilçesinden, Yunan adalarına deniz yoluyla kaçacakları istihbaratına ulaştı.

Yapılan fiziksel ve teknik takip sonucunda şüphelilerin, Didim'in Akbük koyuna gittikleri belirlendi. Polis ve Sahil Güvenlik ekipleri ile dün saat 02.30 sıralarında ortak düzenlenen operasyonda, şüphelilerin Yunan adalarına kaçmak üzere bindikleri tekne durduruldu.

Teknede yapılan incelemede meslekten ihraç edilen polisler A.A., M.H.T., İ.Ö., F.S., M.C. ve öğretmenler B.S., S.D., A.K., Z.S.S. ile organizatör şüphelileri A.H.Ç., B.Ç., T.E., H.K., M.Ö., T.D., İ.İ. ve E.S., gözaltına alındı. Gözaltına alınan 17 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Firari FETÖ'cü Önder Aytaç'tan itiraf: Kumpas kasetleri bizim işimizFirari FETÖ'cü Önder Aytaç'tan itiraf: Kumpas kasetleri bizim işimiz

FETÖ ihracı astsubayın, fuhuş çetesinin elebaşı olduğu ortaya çıktıFETÖ ihracı astsubayın, fuhuş çetesinin elebaşı olduğu ortaya çıktı

ByLock kullanıcısı eski müdür yardımcısı tutuklandıByLock kullanıcısı eski müdür yardımcısı tutuklandı

Hainlerin 'Beştepe' planı deşifre oldu! Kod adı: Pars!Hainlerin 'Beştepe' planı deşifre oldu! Kod adı: Pars!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?