USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

37 yıl kesinleşmiş hapisle aranan dolandırıcı yakalandı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, 37 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ümit Ö. (24), polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

37 yıl kesinleşmiş hapisle aranan dolandırıcı yakalandı
07-12-2021 21:26
Google News

Alışveriş sitesi üzerinden açtığı hesaplarla 'Telefon, jant, bilgisayar' gibi ürünlerin satışını yapan ve alıcıların internet bankacılığı ile gönderdiği paraları aldıktan sonra, ürünleri teslim etmeyerek telefonlarını engelleyen Ümit Ö.'nün, bu yöntemle yüzlerce kişiyi dolandırdığı belirlendi.

Hakkında 'Bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık' suçundan 56 ayrı dosyadan aranması ve 37 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ümit Ö.'nün Bandırma’da olduğu tespit edildi. Bandırma Asayiş Büro ekipleri, şüpheliyi kız arkadaşı B.O. (28) ile birlikte kaldığı, 17 Eylül Mahallesinde bulunan eve operasyon düzenleyerek yakaladı. Polis, B.O.'nun da alışveriş sitesi üzerinde dolandırıcılık yaptığı yönünde 4 ayrı dosyadan aranması olduğunu belirledi.

Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Ümit Ö. tutuklanırken, B.O. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

KAYNAK : DHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?