USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

3 büyüklerin kazandığı haftada rekor

Spor Toto Süper Lig'de 12. hafta gollü karşılaşmalara sahne oldu. Trabzonspor'un BAY geçtiği haftada 3 büyükler taraftarlarını mutlu etti.

3 büyüklerin kazandığı haftada rekor
01-11-2022 12:55
Google News

Spor Toto Süper Lig'de 12. hafta gollü karşılaşmalara sahne oldu. Trabzonspor'un BAY geçtiği haftada 3 büyükler taraftarlarını mutlu etti.


Süper Lig'de 12. haftada oynanan 9 maçta toplam 35 gol atıldı. Bu rakam bu sezon geride kalan haftaların en gollü haftası olarak kayıtlara geçti. İstanbulspor-Fenerbahçe ve Beşiktaş-Ümraniyespor maçları haftanın en gollü karşılaşmaları olurken, MKE Ankaragücü de bu sezon ilk kez 4 gol attı. 3 büyükler haftayı 3 puanla kapatırken, şehrin iki yeni takımı İstanbulspor ve Ümraniyespor ise galibiyet hasretini sürdürdü. Zirve mücadelesi veren takımlardan Adana Demirspor ise 2-0 öne geçtiği Kayseri'de sahadan 1 puanla ayrıldı.



Fenerbahçe, Olimpiyat'ta 5 golle güldü


Lider Fenerbahçe, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda İstanbulspor'un konuğu oldu. Bu sezon attığı gol sayısıyla dikkat çeken sarı-lacivertliler rakibini de 5 golle geçerek bu kulvarda en golcü takım olma özelliğini sürdürdü ve 11 maçta 34 gole ulaştı. Öte yandan Fenerbahçe, üst üste 4. galibiyetini elde etti. Dünya Kupası arasına kadar oynanacak 2 haftada Jorge Jesus'un öğrencileri üst üste 2 iç saha maçına çıkacak.



Başakşehir rahat kazandı


1 haftada hem lig hem de Avrupa'da üst üste 2 müsabakadan yenilgiyle ayrılan Medipol Başakşehir, haftanın kapanış mücadelesinde Giresunspor'u ağırladı. Oyun üstünlüğünü maç boyunca elinde tutan turuncu-lacivertliler sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılarak puanını 23'e yükseltti.



Beşiktaş'ta Şenol Güneş farkı


Hafta içi siyah-beyazlıların başına tekrar geçen Şenol Güneş, ilk sınavına Ümraniyespor karşısında çıktı. Vodafone Park'ta oynanan müsabakanın hemen başında öne geçen Beşiktaş, rakibini 5-2 mağlup etti. Sezonun 3. haftasında sahasında oynadığı ve 4-1'lik sonuçla kazanılan Karagümrük maçı sonrası en farklı galibiyetini elde eden Kara Kartal, ligde 22 puanla takibini sürdürdü.



Galatasaray, kötü seriyi sonlandırdı


Haftanın açılış karşılaşmasında Fatih Karagümrük ile Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşılaşan Galatasaray, rakibini 2-0 mağlup ederek 3 hafta sonra 3 puan sevinci yaşadı. Sarı-kırmızılılar ligde puanını 21'e yükseltirken haftaya oynanacak Beşiktaş derbisi öncesi moral depoladı.



Gol krallığında zirve Valencia'nın


Fenerbahçe'nin liderliğinde önemli rol oynayan Enner Valencia 2 maçlık aranın ardından golünü atarak bu sezonki gol sayısını 11'e yükseltti. Antalyaspor'un, 2-0'lık Sivasspor galibiyetinde 1 gole imza atan Haji Wright 8 gole ulaştı ve bu kulvarda ikinci sırada yer alıyor. Fatih Karagümrük'ün gol yükünü çeken isimlerden Fabio Borini 7, Mbaye Diagne ise 6 golle listede yer alırken; Beşiktaş'ın Hollandalı golcüsü Wout Weghorst da bu hafta attığı 2 golle birlikte gol sayısını 6'ya yükseltti.


İşte haftanın maçları ve sonuçları:



Fatih Karagümrük: 0 - Galatasaray: 2


Konyaspor: 1 - Kasımpaşa: 1


Alanyaspor: 2 - Gaziantep FK: 0


MKE Ankaragücü: 4 - Hatayspor: 1


Beşiktaş: 5 - Ümraniyespor: 2


Kayserispor: 2 - Adana Demirspor: 2


İstanbulspor: 2 - Fenerbahçe: 5


Medipol Başakşehir: 3 - Giresunspor: 1


Sivasspor: 0 - Antalyaspor: 2

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?