?>

Viktor Faust, 25 Şubat’ta ringe çıkıyor

Spor - 2 yıl önce

EC BOXING Kulübü’nün Ukraynalı boksörü Viktor Faust, 25 Şubat’ta Almanya’da ringe çıkıyor.

Almanya’nın Ludwigsburg kentinde eski boksörlerden Fatih Altunkaynak, tarafından düzenlenecek galanın ana maçını yapacak olan Viktor Faust, Arjantinli Marcos Antonio Aumada’ya karşı yumruk sallayacak.

EC BOXING Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ceylan, yaşadığı sakatlık nedeniyle yaklaşık bir yıl ringlerden uzak kalan sporcusunun daha güçlü bir şekilde ringlere dönüş yapacağını vurgulayarak, "Sporcumuzla yeniden beş yıllık bir sözleşme imzaladık. Viktor Faust, sakatlık nedeniyle ringden çekildiği tek maçın dışında tüm karşılaşmalarını kazanarak kalitesini ispatlamış bir boksördür. Önümüzdeki dönemde yeniden dünyanın zirvesine tırmanma aşamasına geçmiş bulunuyoruz. Bu tür dünyanın zirvesinde zorlanmadan zaferlere imza atma potansiyeli taşıyan elit boksörlerle yolumuza devam edeceğiz. Kulüp olarak bundan sonraki dönemlerde zirveye çıkma ihtimali bulunmayan, potansiyeli olmayan ve amatörde başarı elde edememiş boksörlere yıllarca boşa yatırım yapmama konusunda net bir karara vardık. Gerçekten vurduğunu yıkan, önüne geleni deviren boks konusunda üstün yeteneğe sahip olan elit sporcularla yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Bülent Başer: "Dünyanın zirvesi bizi bekliyor"

EC BOXING Başantrenörü Bülent Başer de, boks otoriteleri tarafından geleceğin dünya şampiyonu olarak gösterilen Viktor Faust’un antrenmanlara dört elle sarıldığını belirterek, "Sporcumuzun durumu gayet iyi. Ülkesindeki savaş nedeniyle her ne kadar morali bozuk olsa da biz moral ve motivasyonunu yüksek tutuyoruz. Önümüzdeki maçı kazanarak yeniden dünyanın zirvesine tırmanmaya devam edeceğimiz günleri özlemle bekliyoruz" diye konuştu.

Vedat Alyaz: "Dev başarılara imza atacağız"

Kulübün basın danışmanı Vedat Alyaz ise, "Son karşılaşmasını Amerika’da gerçekleştiren EC BOXING sporcusu Viktor Faust, 2010 yılında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen Gençler Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan ve yine Gençler Olimpiyat şampiyonu olan Küba asıllı Amerikalı Lenier Pero, karşısında önde götürdüğü maç sırasında kaburgalarının kırılması nedeniyle maçtan çekilmek zorunda kalmıştı. Sporcunun promotörü Erol Ceylan, son yıllarda bir kez dünyanın ve dört kez de Almanya’nın en iyi promotörü seçilmiş başarılı bir spor adamıdır. Böyle bir ekiple büyük başarılara imza atmak kaçınılmaz" ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Telefonu şarja takıp uyuyanlar dikkat: Faciayla karşılaşabilirsiniz

2024-01-08 13:10 - Teknoloji

AKSUNGUR İHA, milli motor TEI-PD170 ile 41 saatlik uçuş gerçekleştirdi

2024-01-10 13:10 - Teknoloji

Ağrı’da “Yüreğimdesin Kudüs” temalı resim yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

2024-01-13 05:09 - Kültür

Kütahya’da 2023 Yılı Kültür-Sanat Sezonu sona erdi

2024-01-13 08:09 - Kültür

Hastane atıkları sanata dönüştürüldü

2024-01-11 16:38 - Kültür

Fabrikası olmayan 40 metrelik baca, 6 büyük depreme rağmen 72 yıldır ayakta duruyor

2024-01-12 11:09 - Kültür

Taş Oda Burdur’un gastronomi turizmindeki yüzü olacak

2024-01-12 18:38 - Kültür

Kervansarayların izinde temalı resim sergisi

2024-01-10 11:38 - Kültür

ESYAV’dan "40. Yıl Buluşması" ve ödül töreni

2024-01-11 10:39 - Kültür

Restorasyonu tamamlanan tarihi Karahoca Camii ibadete açıldı

2024-01-12 19:39 - Kültür

İlgili Haberler

Şahinbey Ampute'den 4-0'lık galibiyet

16:00 - Spor

Şehitkamil sporcularından büyük başarı

15:21 - Spor

Trendyol Süper Lig'de 20. hafta heyecanı

13:24 - Spor

Trendyol Süper Lig'de 20. haftanın hakemleri belli oldu

12:10 - Spor

Şahinbey'den Halep'e kardeşlik ve destek ziyareti

10:40 - Spor

Günün Manşetleri

Çarpışan 2 araç alev topuna döndü

12:40 - Asayiş

Ortaokul öğrencilerinin önünü kesip darp ettiler

12:29 - Asayiş

Kayıp Adam Parçalanmış Halde Bulundu!

12:22 - Asayiş

Üzerine kaya düşen işçi öldü

12:18 - Asayiş

Bacadan "Kömür Adam" Çıktı!

12:09 - Asayiş