?>

Şehit polis Alp Efe Bekit için İstanbul'da tören düzenlendi

Kağıthane'de uygulama noktasında sürücüsünün "dur" ihtarına uymadığı motosikletin çarpması sonucu şehit olan polis memuru Alp Efe Bekit için İstanbul'da tören düzelendi.

Gündem - 2 yıl önce

İstanbul

Bekit'in Türk bayrağına sarılı naaşı, evinde helallik alındıktan sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine getirildi. Burada şehit için saygı duruşunda bulunuldu.

Törene şehit polisin ailesinin yanı sıra İstanbul Valisi Davut Gül, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ve yakınları ile çalışma arkadaşları katıldı.

Burada konuşan İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, polis memuru Alp Efe Bekit'in Kağıthane Merkez Mahallesi İmrahor Caddesi'nde sabit motosiklet uygulaması yapıldığı sırada "dur" ihtarına uymayan bir motosiklet sürücüsünün çarpması sonucu şehit olduğunu hatırlattı.

Motosiklet sürücüsünün olay yerinde gözaltına alındığını ve hakkındaki adli tahkikatın sürdüğünü aktaran Aktaş, "Şehidimizin aramızdan zamansız ayrılması, başta çok değerli ailesini ve biz sevenlerini derinden üzmüştür." dedi.

Aktaş, polis teşkilatı olarak ülkenin huzur ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin azimle çalışmayı sürdüreceklerini dile getirerek, "Devletine ve milletine bağlı, görev aşkı ile dolu iken mertebelerin en yükseği olan şehitlik mertebesine erişen aziz şehidimizi hiçbir zaman unutmayacağız." diye konuştu.

Okunan duanın ardından şehit Bekit'in naaşı, tören mangası tarafından omuzlarda taşınarak cenaze aracına konuldu.

Şehit polis memurunun cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Ankara'ya götürüldü.

Kağıthane'de dün uygulama noktasında "dur" ihtarına uymayan O.M'nin kullandığı motosikletin çarpması sonucu ağır yaralanan polis memuru Alp Efe Bekit, kaldırıldığı hastanede şehit olmuştu.

Kazanın ardından gözaltına alınan O.B'nin ise ehliyetsiz olduğu, kullandığı motosikletin trafikten men ve haciz yakalamalı olduğu belirlenmişti.

Haftanın Öne Çıkanları

'Üniversite harçları geri getirildi' iddialarına açıklama

2023-07-15 14:12 - Eğitim

Üniversite Öğrencileri ve Ailelerini Üzen Haber! Harçları geri döndü

2023-07-15 11:04 - Eğitim

Lahmacun, pide ve böreğe sakatat eti girmeyecek

2023-07-10 09:39 - Yeme İçme

Türkiye'den yılın ilk yarısında 5,4 milyon dolarlık pul biber ihracatı!

2023-07-10 09:54 - Yeme İçme

Tarihte bugün yaşanan olaylar

2023-07-14 08:03 - Kültür

Gaziantep'te 5 cinayet zanlısı tutuklandı

2023-07-11 11:48 - Gündem

Dünya nüfusu 8 milyarı geçti ancak nüfus artış hızı düşüşte!

2023-07-10 15:19 - Gündem

Gaziantep'te bekçilere bıçaklı saldırı: 2 yaralı

2023-07-13 04:38 - Gündem

Sesi duyan ihbar etti! Eve giren ekipler dehşete düştü

2023-07-12 13:08 - Asayiş

Gaziantep’te Defin Listesi 10 Temmuz Pazartesi

2023-07-10 17:06 - Defin Listesi

İlgili Haberler

Türk Patent ve Marka Kurumu’ndan Hasan Altun’a teşekkür belgesi

14:44 - Gündem

Gazi̇antep Büyükşehi̇r’i̇n yeni̇ projesi̇ Şanlıdere caddesi̇ i̇le ulaşım rahatlıyor

14:37 - Gündem

Yılmaz’dan Kuzeyşehir’e ziyaret

14:16 - Gündem

Gaziantep'e Yeni Elektrikli Otobüsler Geldi: "Sıfır Emisyon" Dönemi Başlıyor

13:51 - Gündem

Hediye bağlama ile başlayan müzik tutkusu 61 yıldır sürüyor

13:41 - Gündem

Günün Manşetleri

NTO başkanı Özyurt: Ni̇zi̇p’i̇n Ocak–Kasım i̇hracatı 316 mi̇lyon 57 bi̇n dolar

14:51 - Ekonomi

Kuzeninin kullandığı tırın altında kalan 10 yaşındaki bisikletli Muhammed kurtarılamadı

14:26 - Asayiş

Samsun’da iki kardeşten 14 bıçak darbesi: 1 ağır yaralı

14:11 - Asayiş

Gaziantep'e Yeni Elektrikli Otobüsler Geldi: "Sıfır Emisyon" Dönemi Başlıyor

13:51 - Gündem

Hediye bağlama ile başlayan müzik tutkusu 61 yıldır sürüyor

13:41 - Gündem