?>

Okechukwu Azubuike: 'Rize benim evim'

Çaykur Rizespor'un Nijeryalı futbolcusu Okechukwu Azubuike, Rizespor'u evim olarak gördüğünü belirterek, "Geldiğimden beri kendimi çok iyi hissediyorum. Bu takımın yerinin Süper Lig olduğunu düşünüyorum. Zaten öyle düşündüğüm buraya geldim" dedi.

Spor - 3 yıl önce

Çaykur Rizespor, Spor Toto 1. Lig'in 24. haftasında 4 Mart Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde, Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetiminde gerçekleştiriyor. 2019 yılının ocak ayında Pyramids FC'den Rizespor kadrosuna katılan ve 2019'un haziran ayında tekrardan takımını dönen Nijeryalı futbolcu Okechukwu Azubuike, Spor Toto 1. Lig 2022-2023 sezonunda yeşil-mavili ekibe katıldı.

İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine yaptığı açıklamada, Samsunspor maçını beraberlikle değil galibiyetle döneceklerini söyleyen Azubuike, "Gerçekten çok zorlu bir maça gidiyoruz. Samsunspor şu an da lider. Ne yazık ki deprem faciasını yaşadık. Çok büyük acılar çekildi. Gerçekten çok üzüldüm. Depremden dolayı lig durduruluştu, iki hafta boyunca çalıştık. İki tane de hazırlık maçı yaptık. Ben hazır olduğumuzu düşünüyorum. Çünkü biz Samsunspor maçında beraberliğe gitmeyeceğiz. Galip gelmeye gideceğiz. Orada yapacağımız şey galibiyet için oynamak. Tüm hazırlıklarımızı da en doğru şekilde yaptığımızı düşünüyorum. Tabi ki hepimiz çok üzüldük. Özellikle hem Malatya'da hem de Gaziantep'den biz transfer olan arkadaşlar da var. Onlarla da konuştuk. Bu çok üzücü bir konu aslında çok üzerine konuşmak istemiyorum. Bizim bir futbolcu olarak yapmamız gereken bunu bir an önce atlatıp önümüze bakmak. Hayatımıza devam etmek zorundayız. Süre olarak zaman geçtikçe, tabi bu acı hiçbir zaman bitti denilmeyecek ama biz bunu yavaş yavaş atlatacağız" ifadelerini kullandı.

"Burayı evim olarak görüyorum"

Rize'yi evi olarak gördüğünü belirten Nijeryalı futbolcu Azubuike, "Burayı evim olarak görüyorum. Bunu net şekilde diyebilirim, gerçekten Rize benim evim. Geldiğimden beri kendimi çok iyi hissediyorum. 4 tane maç yaptım ve taraftarlarda buluştuğumuz maçta bana gerçekten çok güzel bir tezahüratta bulundular. Çok mutlu oldum. Bu takımın yerinin Süper Lig olduğunu düşünüyorum. Zaten öyle düşündüğüm için buraya geldim. Bu hedefe yardımcı olmak için. Umarım bunu başarırız" şeklinde konuştu.

Ali Maşalacı - Kubilay Ateş

 

 

 

Haftanın Öne Çıkanları

EPDK'dan 'güvence bedeli' uyarısı: Bedelini ağır ödetiriz

2023-02-25 11:22 - Elektrik ve Su

Tarihe tanıklık eden medrese görüntüsü ile hayran bırakıyor

2023-02-28 12:51 - Kültür

Deprem bölgesindeki arıcılara destek

2023-02-26 13:47 - Ekonomi

Formula 1’in iki efsane pilotu Kıbrıs Araba Müzesi’nde buluştu

2023-02-26 15:09 - Kültür

Asrın felaketi 8 asırlık camiyi milim oynatamadı

2023-02-27 11:09 - Kültür

Itır çiçeğinin faydaları nelerdir? Itır bitkisinin kokusu faydalı mı?

2023-02-27 10:29 - Sağlık

AKP'li Şamil Tayyar'dan MHP'li Vekillere Şok Suçlama

2023-02-24 14:18 - Gündem

Resmi Gazete'de Bugün (27 Şubat 2023)

2023-02-27 08:03 - Gündem

YTB Başkanı Eren'den yurt dışındaki vatandaşlara "Evim Yuvan Olsun" çağrısı

2023-02-24 11:33 - Gündem

Erzurum ilçe nüfusları açıklandı

2023-02-23 09:39 - Gündem

İlgili Haberler

Şehitkamil Belediyesi sporcularından büyük başarı

14:43 - Spor

Burak Yılmaz istifasından döndü, yeniden dümene geçti!

23:00 - Spor

Gaziantep Kurtuluş Kupası’na Erdem Koleji’nin genç yetenekleri damga vurdu

14:25 - Spor

SANKO Okulları’nın okçuluk başarısı

19:39 - Spor

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Basketbolda namağlup unvanla şampiyonu

10:24 - Spor

Günün Manşetleri

SON DAKİKA: 2026 Asgari Ücret Rakamı Netleşti!

18:51 - Ekonomi

7. kez intihar girişiminde bulundu

14:48 - Asayiş

Eşinin boğazını keserek öldüren koca, yeniden serbest bırakıldı

14:37 - Asayiş

Şehitkamil'de 104 eserle 104. yıl sergisi açıldı

14:07 - Gündem

İşitme engelli genci takip edip acımasızca darbettiler

13:27 - Asayiş