?>

BAŞKAN YILMAZ'DAN, GÖLBUCKS VE ÇAMAŞIRHANE MÜJDESİ

ŞEHİTKAMİL’DEN 3’Ü 1 ARADA HİZMET YILMAZ: “KENTİMİZDE ÖNEMLİ BİR EKSİKLİĞİ GİDERDİK”

Gündem - 6 ay önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Gaziantep Üniversitesi bölgesinde hizmete başlayan GÖLBUCKS Kafe ve Çamaşırhane’yi ziyaret ederek, vatandaşlar birlikte ilk çayı içti. İki projenin de kentte önemli bir eksiği giderdiğini belirten Yılmaz, GÖLBUCKS Kafe sayısını ilçe genelinde artıracaklarını bildirdi.

 

Şehitkamil Belediyesi Başkanı Umut Yılmaz, 10 ay önce yapımı tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulan Kent Lokantası’nın yanında bulunan GÖLBUCKS Kafe ve Çamaşırhane’yi ziyaret etti. Yılmaz’a ziyaretinde eşi Özlem Yılmaz, Başkan Yardımcısı Yusuf Açıkgöz, Belediye Meclis Üyeleri Meryem Aybüke Sağlam, Sait Yalçın, Reşit Kaya, Burak Kaya ile yöneticiler katıldı.

 

GÖLBUCKS GENÇLERİN YENİ DURAĞI OLACAK

GÖLBUCKS Kafe’de ilk çayı içen Yılmaz, “Burası bizim gururlandığımız eserlerden bir tanesi. Çok şükür arkadaşlarımızın özverili çalışmalarıyla kısa sürede tamamlandı. Bizim için özel bir mekan. Özellikle üniversite öğrencilerimiz ve hasta yakınlarının gönül rahatlığıyla gelip çayını içip, pastasını yiyebileceği bir kafe. Maalesef dışarıda fiyatlar almış başını gidiyor. Ama GÖLBUCKS’ta öyle bir şey yok. Vatandaşlarımız en güzel ve kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarla alabilecek. Gençlerimizin yeni buluşma adresi olacak GÖLBUCKS ilçemizin birçok noktasında sayısını artırmaya yönelik çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

 

ÇAMAŞIRHANE ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK

Çamaşırhane’nin de kentte önemli bir eksiği gidereceğini anlatan Yılmaz, “Çamaşırhane, vatandaşlarımızla yaptığımız istişareler sonucu ortaya çıkan bir proje. Özellikle il dışından hasta ziyaretine gelen ya da yakınları bulunan vatandaşlarımızın büyük bir sorunu ortadan kalkmış oldu. Aynı zamanda üniversite öğrencilerimiz de bu hizmetten faydalanabilecek. Kimse “çamaşırlarımı nasıl yıkacayacağım” diye hiç düşünmeyecek. Toplamda 14 çamaşır, 14 kurutma makinesi ile hizmet veriyoruz. Hemşehrilerimiz,  gelip ücretsiz bir şekilde çamaşırlarını yıkayabilecek” diye konuştu.

 

ÜNİVERSİTE BÖLGESİNDE 3’Ü 1 ARADA HİZMET

Şehitkamil’de sorunları ortadan kaldırma konusunda çalışmaların kararlılıkla devam ettiğini belirten Yılmaz, “Çağımızın ihtiyaç ve sorunları günden güne değişebiliyor. Biz de öncelikli olarak halkımızın talepleri doğrultusunda gerekli araştırmaları yaparak, hızlı bir şekilde projelerimizi hayata geçiriyoruz. Üniversite bölgemizde bizim için öncelikli bölgelerden bir tanesi. Burada da geçtiğimiz yıl açtığımız ilk Kent Lokantası ile vatandaşlarımızın ucuz ve kaliteli yemeğe erişimini sağladık. Şimdi de hemen yan tarafında Kent Buck Kafe ve Çamaşırhane’miz hizmete açıldı. 3 projemizin de kentimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.  

Haftanın Öne Çıkanları

Başkan Ali Doğan'dan 19 Mayıs mesajı

2025-05-19 09:30 - Gündem

BAŞKAN FATMA ŞAHİN’DEN AİLEYE DESTEKTE DEV HAMLE!

2025-05-21 16:28 - Gündem

Tarihte Bugün Yaşanan Olaylar (23 Mayıs)

2025-05-23 13:46 - Dünya

Tarihte Bugün Yaşanan Olaylar (26 Mayıs)

2025-05-26 09:02 - Dünya

Tarihte Bugün Yaşanan Olaylar (20 Mayıs)

2025-05-20 08:26 - Dünya

Tarihte Bugün Yaşanan Olaylar (19 Mayıs)

2025-05-19 09:06 - Dünya

20 Mayıs 2025 Türkiye'de altın fiyatları!

2025-05-20 08:25 - Ekonomi

Tarihte Bugün Yaşanan Olaylar (22 Mayıs)

2025-05-22 10:54 - Dünya

Tarihte Bugün Yaşanan Olaylar (21 Mayıs)

2025-05-21 09:49 - Dünya

23 Mayıs 2025 Türkiye'de altın fiyatları!

2025-05-23 13:43 - Ekonomi

İlgili Haberler

Türk Patent ve Marka Kurumu’ndan Hasan Altun’a teşekkür belgesi

14:44 - Gündem

Gazi̇antep Büyükşehi̇r’i̇n yeni̇ projesi̇ Şanlıdere caddesi̇ i̇le ulaşım rahatlıyor

14:37 - Gündem

Yılmaz’dan Kuzeyşehir’e ziyaret

14:16 - Gündem

Gaziantep'e Yeni Elektrikli Otobüsler Geldi: "Sıfır Emisyon" Dönemi Başlıyor

13:51 - Gündem

Hediye bağlama ile başlayan müzik tutkusu 61 yıldır sürüyor

13:41 - Gündem

Günün Manşetleri

NTO başkanı Özyurt: Ni̇zi̇p’i̇n Ocak–Kasım i̇hracatı 316 mi̇lyon 57 bi̇n dolar

14:51 - Ekonomi

Kuzeninin kullandığı tırın altında kalan 10 yaşındaki bisikletli Muhammed kurtarılamadı

14:26 - Asayiş

Samsun’da iki kardeşten 14 bıçak darbesi: 1 ağır yaralı

14:11 - Asayiş

Gaziantep'e Yeni Elektrikli Otobüsler Geldi: "Sıfır Emisyon" Dönemi Başlıyor

13:51 - Gündem

Hediye bağlama ile başlayan müzik tutkusu 61 yıldır sürüyor

13:41 - Gündem