?>

İzmir’de kamyonet yayalara çarpıp iş yerine daldı: 5 yaralı

Asayiş - 2 yıl önce

İzmir’in Buca ilçesinde, freni boşalan kamyonetin kaldırımda bulunan yayalara çarparak iş yerine daldığı anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Feci kazada yaralanan 5 kişi hastanedeki tedavisinin ardından taburcu oldu.

Kaza, 6 Ocak tarihinde Buca ilçesi İsmail Sivri Bulvarı’nda meydana geldi. İddiaya göre, babasına ait nakliye aracını kullanan S.A. (28), idaresindeki kamyonetin freni boşaldı. Aracın kontrolünü kaybeden sürücü, hızla kaldırımda bulunan yayaların arasına dalarak bir iletişim mağazasına girdi. Aracın çarpmasıyla kazazedelerden 2’si camları kırılan iş yerine savrulurken, bu esnada aracın çarptığı iş yerinde bulunan bir reklam panosu da o sırada içeride olan bir vatandaşın üstüne yıkıldı.

5 kişi hastanelik oldu

Yaşanan feci kazanın ardından ihbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince yaralanan 5 kişi ambulanslara alınarak hastaneye kaldırıldı. Yaralılar buradaki tedavilerinin ardından bir süre sonra taburcu oldu.

Feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Yaşanan feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, kaldırımda bulunan kişilere hızla gelen kamyonetin çarptığı, kazazedelerden 2’sinin kamyonetle birlikte iş yerine girdiği, 1 kadının kaldırıma savrulduğu ve kamyonetin iş yerinde bulunan reklam panosuna çarpmasıyla panonun içeride bulunan 1 kişinin üzerine düştüğü yer aldı. Ayrıca görüntülerde, kazanın hemen ardından vatandaşların yaralıların yardımına koştuğu da yer aldı.

Öte yandan, polis ekiplerince gözaltına alınan sürücü ise emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Kazanın mağduru vatandaşların ve iş yeri sahibinin araç sürücüsünden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Haftanın Öne Çıkanları

Kapısına kadar gelen tilkiyi elleriyle besledi

2024-01-04 10:39 - Teknoloji

Türkiye’nin insanlı ilk uzay yolculuğunun saati açıklandı

2024-01-05 04:08 - Teknoloji

Gaziantep’te iki grup arasında silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

2024-01-07 11:38 - Asayiş

GİBTÜ’den "Yapay Zeka Çağında: Dijital Medya ve Siber Güvenlik" paneli

2024-01-04 16:10 - Eğitim

DAKAF’24 kapılarını ziyaretçilere açtı

2024-01-03 16:09 - Kültür

Diyarbakır’da “Eskimeyen Ezgiler” dinleyiciyle buluştu

2024-01-04 13:38 - Kültür

DAKAF’24 Fuarına yoğun ilgi

2024-01-04 17:38 - Kültür

Körfez’de vatandaşlar bu ay sanata doyacak

2024-01-03 09:39 - Kültür

Tunceli’de "Deprem Dirençliliği Paneli" düzenlendi

2024-01-03 17:10 - Eğitim

Gazetecilerden ‘100. Yılda Pamukkale’ fotoğraf sergisi

2024-01-06 14:11 - Kültür

İlgili Haberler

Kontrolden çıkan araç ağaca çarptı: 2 ölü, 2 yaralı

12:22 - Asayiş

ABD'de 100 araçlık zincirleme kaza

12:18 - Asayiş

Masaj Salonunda Fuhuş Baskını: 14 Tutuklama!

11:17 - Asayiş

Gaziantep'teki kuzen cinayeti davası başladı

11:15 - Asayiş

Abonelik Sistemli Hırsızlık

11:05 - Asayiş

Günün Manşetleri

Şahinbeyli kadınlar üretiyor

15:39 - Gündem

Konyaspor, Gaziantep FK maçının hazırlıklarına başladı

14:36 - Spor

PFDK'dan Burak Yılmaz'a 3 maç men cezası

14:18 - Spor

Yılmaz’dan Şehit Kamil’i anma mesajı

13:52 - Gündem

Gaziantep Valiliğinden kar uyarısı

13:36 - Özel Haber