?>

Evinin önünde uyuşturucu satanları uyardı, dehşeti yaşadı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde evinin önünde uyuşturucu satanları uyaran kişi dehşeti yaşadı. İddiaya göre, oğlu ve kardeşi uyuşturucu satıcılarının hedefi olurken evi de tarandı.

Gündem - 2 yıl önce

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde evinin önünde uyuşturucu satanları uyaran kişi dehşeti yaşadı. İddiaya göre, oğlu ve kardeşi uyuşturucu satıcılarının hedefi olurken evi de tarandı.

Olay, merkez Bağlar ilçesinde Kaynartepe Mahallesi 201'inci sokakta meydana geldi. Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra evini taşıyan Zeki G. (63), iddiaya göre uyuşturucu maddesi satışı yapan bir grup genci gördükten sonra ‘Burada satmayın' diyerek uyardı. Zeki G., bir müddet sonra durumu emniyet güçlerine bildirdi. Oğlu ve kardeşi uyuşturucu maddesi satıcılarının hedefi olurken Zeki G.'nin evi tarandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerinde açıklama yapan Zeki G., can güvenliğinin olmadığını belirterek, maddi ve manevi yönden durumun kendilerini olumsuz etkilediğini belirtti.

Yaşanan olay içerisinde aralıklarla oğlu ve kardeşinin uyuşturucu maddesi satıcıları tarafından silahla yaralandığını iddia eden Zeki G., “3 ay önce yaşanan depremden sonra Bağlar ilçesinde 201'inci sokakta bulunan eve taşındık. Evimizin önünde uyuşturucu satan bir grubu uyarıp bizim evin çevresinden uzak durun dedik. Yetmedi evimizin önünde bulunan kaldırımı da kaldırdık yine fayda etmedi. Tam tersine bize küfürler söyleyip tehdit ediyorlardı. Amaçları beni bu mahalleden kovmaktı. Ama ben buradan bir yere ayrılmayacağım. Benim bu mahallede ya cenazem kalkar ya da buradan bir yere ayrılmayacağım. Bu uyuşturucu satıcıları beni perişan etti, hem maddi hem manevi yönden. Ben şu anda sokakta yatıyorum. Adamlar kaçtır gelip sıkıp gidiyorlar. Bizim buradaki tek suçumuz esrar satmalarını engellemektir. Bu olaylarda benim oğlum, kardeşim yaralanırken, dükkanım ve evim silahlarla tarandı. Şu anda can güvenliğimiz yok” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Adana’da 35 yıl önce tarlada açılan kuyuda bulunan petrol 'yok' denilerek kapatılmış

2023-06-03 10:30 - Gündem

Türk gençlerinin mutluluk oranı yüzde 47'de kaldı

2023-06-05 11:07 - Yaşam

Ünlü kantocu İzmir'de vefat etti

2023-06-06 03:39 - Magazin

GAZİANTEP'E HİZMET İÇİN BAKANA GEREK YOK

2023-06-05 11:21 - Siyaset

3 bin yıllık Zerzevan Kalesi’nin altında devasa yapılar tespit edildi

2023-06-05 12:37 - Kültür

Gaziantep'te "Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma" paneli

2023-06-06 11:11 - Eğitim

Tarihte bugün yaşanan olaylar

2023-06-01 08:03 - Kültür

Amanosların 1600 rakımlı Huzurlu Yaylası fotoğraf tutkunlarını ağırlıyor

2023-06-05 10:05 - Kültür

Tarihte bugün yaşanan olaylar

2023-06-03 08:03 - Kültür

Öğretmenler spor yaparak eğlendi

2023-06-05 15:33 - Eğitim

İlgili Haberler

Türk Patent ve Marka Kurumu’ndan Hasan Altun’a teşekkür belgesi

14:44 - Gündem

Gazi̇antep Büyükşehi̇r’i̇n yeni̇ projesi̇ Şanlıdere caddesi̇ i̇le ulaşım rahatlıyor

14:37 - Gündem

Yılmaz’dan Kuzeyşehir’e ziyaret

14:16 - Gündem

Gaziantep'e Yeni Elektrikli Otobüsler Geldi: "Sıfır Emisyon" Dönemi Başlıyor

13:51 - Gündem

Hediye bağlama ile başlayan müzik tutkusu 61 yıldır sürüyor

13:41 - Gündem

Günün Manşetleri

Gaziantep'te feci kaza

10:55 - Asayiş

NTO başkanı Özyurt: Ni̇zi̇p’i̇n Ocak–Kasım i̇hracatı 316 mi̇lyon 57 bi̇n dolar

14:51 - Ekonomi

Kuzeninin kullandığı tırın altında kalan 10 yaşındaki bisikletli Muhammed kurtarılamadı

14:26 - Asayiş

Samsun’da iki kardeşten 14 bıçak darbesi: 1 ağır yaralı

14:11 - Asayiş

Gaziantep'e Yeni Elektrikli Otobüsler Geldi: "Sıfır Emisyon" Dönemi Başlıyor

13:51 - Gündem