?>

Deprem bölgesinde halk sokağa döküldü, zafer kutlaması yaptı: "Bu adamı çok seviyoruz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimin 2. turunda zaferle çıkmasının ardından Kahramanmaraşlı vatandaşlar sokağa döküldü, kimileri ailesi ile kimisi ise kamyonların üzerinde zafer kutlaması yaptı. Kutlamalara 2 aylık bebeği ile gelen Aysel Topaktaş ise, ,

Gündem - 3 yıl önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimin 2. turunda zaferle çıkmasının ardından Kahramanmaraşlı vatandaşlar sokağa döküldü, kimileri ailesi ile kimisi ise kamyonların üzerinde zafer kutlaması yaptı. Kutlamalara 2 aylık bebeği ile gelen Aysel Topaktaş ise, , “Allah başımızdan eksik etmesin. Bu adamı aşırı seviyoruz" dedi.

13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunu YSK sonuçlarına göre Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan kazandı. YSK'nın açıklaması öncesinde Kahramanmaraş'ta kutlamalar başladı ve halk sokağa döküldü. Kahramanmaraş'ta sandıkların yüzde 100'ü açılırken, Recep Tayyip Erdoğan yüzde 75,76, Kemal Kılıçdaroğlu ise yüzde 24,23 oy aldı. 14 Mayıs seçimlerine göre Erdoğan'ın oyu yüzde 3 civarında arttı. Deprem bölgesinde vatandaşlar mutluklarını paylaştı.

“Rabbim bize ömür verdiği sürece Reis'in yanındayız”

Bu yaşına kadar her zaman Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediğini belirten Orhan Seçkiner adlı vatandaş, “Kazanacağımızı biliyorduk, çok şükür bu günlerimize. Rabbim yine nasip etti Reis ile yola devam. Rabbim bize ömür verdiği sürece her zaman Reis'in yanındayız, Kahramanmaraş yanında. Gördünüz onların gerçek yüzünü, depremde bize yardım gönderdiler, buradan onlara oy çıkmadı diye onları da haram ettiler. O düşüncede olan herkesi Allah'a havale ediyorum bizler vatanını ve milletini seven Edeler'iz ve burası Edeler diyarıdır. Tüm vatan hainlerine burada olduğumuzu göstermeye geldik” dedi.

“Bu adamı çok seviyoruz”

Kutlamalara 2 aylık bebeği ile gelen Aysel Topaktaş ise, “Çok mutluyuz, vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun. Kutlamalara 2 aylık bebeğim ile geldim” diye konuşurken eşi Hüseyin Topaktaş da, “Allah başımızdan eksik etmesin bu adamı. Bu adamı aşırı seviyoruz” ifadelerini kullandı.

İlk turda da sokaklarda olduğunu belirten vatandaşlar, “Reisimizi kutluyoruz Allah'a şükürler olsun. Recep Tayyip Erdoğan'ı çok seviyoruz” şeklinde konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Eski manken Deniz Akkaya, sanatçı Haluk Levent'in şikayeti üzerine ifade verdi

2023-05-26 16:55 - Magazin

Bellona Balkon Mobilyaları: Dış Mekanda Dar İmkanlar İçin Etkili Çözümler

2023-05-23 12:43 - Yaşam

MEB'den deprem bölgesindeki 30 bin öğrenci için ilave kontenjan

2023-05-24 14:09 - Eğitim

Bakan Özer: "100 öğrencisi olan her okula rehber öğretmen atanacak"

2023-05-27 10:29 - Eğitim

Hasankeyf, 'Türkiye Yüzyılına' yeni vizyonuyla hazırlanıyor

2023-05-22 13:39 - Kültür

Dünyanın dört bir yanına yemeni gönderiyor

2023-05-23 10:25 - Kültür

Bakan Özer açıkladı: 29 Mayıs günü okullar tatil

2023-05-22 11:48 - Eğitim

MEB'de görevde yükselme sınav kılavuzu yayımlandı

2023-05-23 10:11 - Eğitim

Tarihte bugün yaşanan olaylar

2023-05-22 08:03 - Kültür

Tarihte bugün yaşanan olaylar

2023-05-27 08:03 - Kültür

İlgili Haberler

Yılmaz’dan kar mesaisine anlamlı teşekkür

17:01 - Gündem

Gaziantep, Dünyanın Genç Elçilerini Ağırladı

16:30 - Gündem

Araban’da Elektrik Kontağı Yangın Çıkardı

16:09 - Gündem

Araban'ın 4 bin nüfuslu kırsal mahallesinden doğalgaz talebi

16:38 - Gündem

Gaziantep'te hedef 3 milyon turist

16:31 - Gündem

Günün Manşetleri

Yılmaz’dan kar mesaisine anlamlı teşekkür

17:01 - Gündem

Şahinbey Belediye Spor, U17 güreşte grup şampiyonu

16:47 - Spor

Gaziantep, Dünyanın Genç Elçilerini Ağırladı

16:30 - Gündem

Araban’da Elektrik Kontağı Yangın Çıkardı

16:09 - Gündem

Cilt yenilemede fraksiyonel karbondioksit lazer yöntemi

14:47 - Sağlık