?>

Akdeniz Belediyesinden kadınlara bayram hediyesi; Kapadokya gezisi

Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Kapadokya gezisi' ile kadınlar, Ürgüp, Göreme, Avanos ve Peri Bacalarını gezerek keyifli bir bayram tatili geçirme fırsatı yakaladı.

Gündem - 2 yıl önce

Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Kapadokya gezisi' ile kadınlar, Ürgüp, Göreme, Avanos ve Peri Bacalarını gezerek keyifli bir bayram tatili geçirme fırsatı yakaladı.

Akdeniz Belediyesinin başlattığı örnek proje sayesinde binlerce kadın, ilk kez şehir dışına çıkma, Türkiye'nin tarihi, kültürel mekânlarını gezme ve görme imkânı buluyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından son olarak Kurban Bayramı tatilinde organize edilen Kapadokya gezisine de ilçeye bağlı farklı mahallelerden 70 kadın katıldı.

Gönüllerince eğlendiler, sevdiklerine hediyeler aldılar

Gezi sayesinde Akdenizli kadınlar, Türkiye'nin en güzel yerlerinden biri olan, yerli ve yabancı milyonlarca insanın görmek için her yıl adeta akın ettiği Kapadokya'nın doğa harikası güzelliklerini, tarihi, turistik ve kültürel mekânlarını, ören yerlerini ve meşhur tarihi Göreme Açık Müzesini gezme fırsatı yakaladı. Gezi boyunca gönüllerince gezip eğlenen kadınlar, sevdiklerine çeşitli hediyeler aldı, gezdikleri yerlerde bol bol hatıra fotoğrafları çektirip gezilerini ölümsüzleştirdi.

Kimi ilk kez şehir dışına çıkma fırsatı yakaladı

Kendilerine sunulan bayram hediyesi gezi için Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile Kadın ve Aile hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri ve personeline teşekkür eden kadınlar, en güzel bayram tatillerinden birini yaşadıklarını dile getirdi. Hayatında ilk kez şehir dışına çıktığını belirten bazı kadınlar da mutlu olduklarını söyleyip, bu tür gezilerin sürmesini istedi.

Akdeniz Belediyesinin, kadınlar ve gençler için hayata kattığı turlar çerçevesinde, Kapadokya'nın yanı sıra Çanakkale, Hatay, Gaziantep, Tarsus, Mut ve Silifke gezileri de organize edildi. Bugüne dek binlerce kadının katıldığı bu gezi ve turlara, yeni yerler de eklenmesi planlanıyor.

Haftanın Öne Çıkanları

Hastaneye kaldırılan Madonna taburcu edildi

2023-06-30 02:39 - Magazin

Gaziantep'te silahlı kavgada 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

2023-07-03 10:49 - Asayiş

Kuru Pastaya Talep Arttı, Ustalar Mesai Yaptı

2023-06-27 10:13 - Yeme İçme

LGS tercih süreci bugün başlıyor: Son gün 19 Temmuz

2023-07-03 11:38 - Eğitim

Hollanda'da başörtüsünü yasaklayan Dilan Yeşilgöz'ün babası bakın kim çıktı!

2023-06-29 18:09 - Gündem

LGS tercih süreci bugün başlıyor

2023-07-03 09:08 - Eğitim

MBA Okulları öğrencileri, Fenerbahçe Üniversitesinde sergi açtı

2023-07-03 12:39 - Eğitim

fizy’den bayrama özel yeni listeler

2023-06-29 11:08 - Kültür

Son nefesini çarptığı kamyon sürücüsünün kollarında verdi

2023-06-26 13:44 - Asayiş

Çaldıkları motosikleti geri verme bahanesiyle çağırdılar, silahla vurarak öldürdüler

2023-06-27 11:09 - Asayiş

İlgili Haberler

Türk Patent ve Marka Kurumu’ndan Hasan Altun’a teşekkür belgesi

14:44 - Gündem

Gazi̇antep Büyükşehi̇r’i̇n yeni̇ projesi̇ Şanlıdere caddesi̇ i̇le ulaşım rahatlıyor

14:37 - Gündem

Yılmaz’dan Kuzeyşehir’e ziyaret

14:16 - Gündem

Gaziantep'e Yeni Elektrikli Otobüsler Geldi: "Sıfır Emisyon" Dönemi Başlıyor

13:51 - Gündem

Hediye bağlama ile başlayan müzik tutkusu 61 yıldır sürüyor

13:41 - Gündem

Günün Manşetleri

NTO başkanı Özyurt: Ni̇zi̇p’i̇n Ocak–Kasım i̇hracatı 316 mi̇lyon 57 bi̇n dolar

14:51 - Ekonomi

Kuzeninin kullandığı tırın altında kalan 10 yaşındaki bisikletli Muhammed kurtarılamadı

14:26 - Asayiş

Samsun’da iki kardeşten 14 bıçak darbesi: 1 ağır yaralı

14:11 - Asayiş

Gaziantep'e Yeni Elektrikli Otobüsler Geldi: "Sıfır Emisyon" Dönemi Başlıyor

13:51 - Gündem

Hediye bağlama ile başlayan müzik tutkusu 61 yıldır sürüyor

13:41 - Gündem