USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Taner Nakıboğlu’ndan “Ekonomik Tarifler”

Naksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Taner Nakıboğlu TRT Haber’de yayınlanan “Ekonomik Tarifler” programının konuğu oldu.

Taner Nakıboğlu’ndan “Ekonomik Tarifler”
17-09-2013 22:33
Google News
Sunuculuğunu Defne Sarısoy’un yaptığı programda Taner Nakıboğlu, Naksan Holding’in dünü, bugünü ve yarını hakkında bilgilendirme yaptı.

Gaziantepli olan Nakıboğlu, et yemeklerine düşkün olduğunu ve bu nedenle program sırasında et sote ve patates püre tarifi vereceğini söyledi ve çekim boyunca yemeğin hazırlanmasıyla yakından ilgilendi.

Holdingte üçüncü kuşak yönetici olan Taner Nakıboğlu, aile işinde küçük yaşlardan itibaren farklı görevler almış. Yurtdışında eğitim fırsatı bulmasının kendisine büyük deneyim kattığını söyleyen işadamı, başarıya giden yolda, hem eğitimin hem deneyimin birarada olması gerektiğini söyledi.

Plastik işiyle başlayan Naksan Holding , şimdi pek çok alanda faaliyet gösteriyor ve özellikle Royal Halı halka arz edildikten sonra bu alanda daha da öne çıkmış durumda.  Nano teknolojiyle üretilen leke tutmayan halının çok ilgi gördüğünü anlatan Taner Nakıboğlu, ihracat rakamlarıyla dünyanın önde gelen halı üreticilerinden biri olduklarını ifade etti.

Gaziantep’ten hiçbir zaman kopmadığını ve buraya yaptıkları yatırımın daima iyi kazanç sağladığını söyleyen işadamı, Zirve Üniversitesi’nin mütevelli heyeti başkanı olarak görev yaptığını ve eğitime yatırım yapmanın önemine değindi.n “Ekonomik Tarifler” programının konuğu oldu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?