USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep’te 19 MAYıs Gençlik Ve Spor Bayramı Kutlamaları

Gaziantep’te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Tören Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran’ın Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılması ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı.

Gaziantep’te 19 MAYıs Gençlik Ve Spor Bayramı Kutlamaları
19-05-2015 16:50
Google News
Ayrıca açış konuşmasını da yapan Şiran, gençlere seslenerek, ”Gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak sizler her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulan sevgi, barış ve hoşgörü anlayışı içinde tüm sorunların üstesinden gelerek, birlik içinde hareket ederek gelecekte ülkemizi daha güçlü bir hale getireceksiniz. Çünkü biliyoruz ki sizler milletimizin geleceği yarınlarımızın teminatısınız. Sporun ve gençliğin önemini bir kez daha anlamlı kılan bugünde siz değerli gençlerin gençlik ve spor bayramını kutluyorum” dedi.
Törende, bir yıl boyunca çeşitli branşlarda yarışarak dereceye giren sporculara ödül verildi. Tören, halk oyunları folklor ekibi ve jimnastik sporcularının gösterisi ile devam etti.
Düzenlenen törene katılan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep Milletvekili Ali Serindağ, Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, Garnizon Komutanı Cemalettin Doğan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak, Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Bayır, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, çok sayıda sporcu ve vatandaş Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından kurulan stantları gezdi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?